Verhuizing Nederland

Internationaal erkend

MoveAssured.com

Begrip in de regio

Wij bestaan 80 jaar

Doe-het-zelf verhuizing

Met wagen, chauffeur en lift

06 - 21 25 44 66

Bel gerust voor meer informatie

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goedkoop verhuisbedrijf Dordrecht

Van Hees Verhuizingen is een goedkoop verhuisbedrijf in Dordrecht voor iedere particulier en elke soort woning, of het nu gaat om een appartement drie hoog achter of een villa. Betrouwbaarheid, vakmanschap en de nodige gezelligheid staan voorop. Onze verhuizers zijn enthousiast en efficiënt en maken van uw verhuisdag een prettige ervaring. Een goede voorbereiding hoort daar absoluut bij. Vooral onze goedkope doe-het-zelf verhuizing doet het goed bij particulieren. Wij bieden een uitgebreide verhuisservice aan, van een verhuiswagen tot een verhuislift tot containeropslag. U stelt zelf uw verhuizing samen, wij leveren altijd maatwerk. Wilt u graag een vrijblijvend offerte ontvangen op locatie? Van Hees Verhuizingen komt graag naar u toe!

Van Hees Verhuizingen

Seniorenverhuizing met extra aandacht en zorg

Een seniorenverhuizing vraagt extra aandacht en zorg. Vaak gaat het om een verhuizing vanuit een eigen woning, waarbij de zelfstandigheid moet worden opgegeven. Dit is een emotionele gebeurtenis waarbij meer komt kijken dan enkel de inboedel verplaatsen. Zo moet er vaak afscheid genomen worden van spullen met emotionele waarde, die niet mee kunnen. Bij een seniorenverhuizing geven wij de betrokkenen de tijd en ruimte die ze nodig hebben. Ook zorgen wij voor een warm onthaal in de nieuwe woning, bijvoorbeeld door alvast het bed op te maken of de koffie klaar te zetten.

Verhuislift (Meubellift) Verhuur

Met een gehuurde verhuislift of zogeheten meubellift, hoef je niet meer bang te zijn dat jouw spullen beschadigd raken in het trappenhuis of dat je familie/vrienden afhaken te helpen omdat het te zwaar voor ze wordt. Wij verhuren daarom ook verhuisliften.

  • Verhuislift verhuur met bediening
  • T/m de 8ste etage, 26 meter hoog!
Ook voor spoedgevallen en ’s avonds of weekend!

Staat er een verhuizing in de planning?

Van Hees Verhuizingen regelt het graag voor u. Wij verrichten verhuizingen binnen Nederland, binnen Europa en overzee. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Telefoonnummer

+31(0)6 - 21 25 44 66

E-mailadres

Van Hees Verhuizingen

Waterbeekstraat 22
3311 LV Dordrecht

Openingstijden

Op afspraak

Van Hees Verhuizingen