Zwijndrecht

Internationaal erkend

MoveAssured.com

Begrip in de regio

Wij bestaan 80 jaar

Doe-het-zelf verhuizing

Met wagen, chauffeur en lift

06 - 21 25 44 66

Bel gerust voor meer informatie

Goedkoop verhuisbedrijf Zwijndrecht

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf in Zwijndrecht? Dan vindt u in Van Hees Verhuizingen een uitstekende partner! Wij hebben ruim 45 jaar ervaring in huis en verhuizen zowel appartementen als eengezinswoningen als villa’s. Veel mensen zoeken een goedkoop verhuisbedrijf in Zwijndrecht voor wat extra ondersteuning. Onze doe-het-zelf verhuizing met wagen, chauffeur en lift biedt dan uitkomst. Vanzelfsprekend mag u deze service altijd aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Wij leveren ook alle benodigde extra materialen, zoals verhuisdozen en dekens, en bieden de mogelijkheid tot containeropslag. Kortom, zoekt u een flexibel en goedkoop verhuisbedrijf in Zwijndrecht? Dan bent u van harte welkom!

Van Hees Verhuizingen
Van Hees Verhuizingen

Verhuisbedrijf seniorenverhuizing Zwijndrecht

Als verhuisbedrijf voor seniorenverhuizingen in Zwijndrecht bieden wij de extra aandacht en zorg, die senioren nodig hebben. Vaak gaat het bij een seniorenverhuizing om een verhuizing van een zelfstandige woning naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis. Naast het opgeven van de zelfstandigheid moeten senioren vaak ook afscheid nemen van spullen die niet mee kunnen. Meubelstukken naar familieleden brengen doen wij daarom ook. Wij nemen net wat meer tijd, zodat de betrokkenen alle veranderingen beter kunnen verwerken. Ook zorgen wij voor een prettig ontvangst in de nieuwe woning, bijvoorbeeld door het bed alvast op te maken. Van Hees Verhuizingen is een ervaren verhuisbedrijf voor seniorenverhuizingen in Zwijndrecht.

Verhuisbedrijf Zwijndrecht voor verhuizingen binnen Europa

Ons verhuisbedrijf in Zwijndrecht is ook zeer ervaren in verhuizingen binnen Europa. Wij regelen uw verhuizing binnen Europa over de weg naar alle Europese lidstaten. Trekt u naar de Toscaanse zon voor een beter leven of gaat u als expat naar Madrid? Als internationaal erkend verhuisbedrijf in Zwijndrecht beschikken wij over een uitgebreid netwerk om uw verhuizing binnen Europa van a tot z te verzorgen. Uw inboedel gaat rechtstreeks met onze verhuiswagen naar uw nieuwe bestemming. Ook uw auto kan mee op de autoambulance achter de verhuiswagen. Uw verhuizing binnen Europa in betrouwbare handen? U regelt het met ons verhuisbedrijf in Zwijndrecht!

Van Hees Verhuizingen

Staat er een verhuizing in de planning?

Van Hees Verhuizingen regelt het graag voor u. Wij verrichten verhuizingen binnen Nederland, binnen Europa en overzee. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoonnummer

+31(0)6 - 21 25 44 66

E-mailadres

Van Hees Verhuizingen

Waterbeekstraat 22
3311 LV Dordrecht

Openingstijden

Op afspraak

Van Hees Verhuizingen