Verhuizing Europa

Internationaal erkend

MoveAssured.com

Begrip in de regio

Wij bestaan 75 jaar

Doe-het-zelf verhuizing

Met wagen, chauffeur en lift

06 - 21 25 44 66

Bel gerust voor meer informatie

Verhuizing binnen Europa

Gaat u verhuizen binnen Europa? Van Hees Verhuizingen regelt uw internationale verhuizing door heel Europa over de weg. Of u nu een beter leven wilt opbouwen onder de Spaanse zon of voor zaken tijdelijk naar Italiƫ gaat. Als internationaal erkend verhuisbedrijf werken wij voor meerdere shipping companies, waardoor wij met een uitgebreid netwerk uw verhuizing tot in detail regelen. Wij verhuizen zowel complete als gedeeltelijke inboedels. Door zendingen te combineren middels groupage kunnen wij bovendien zeer scherpe tarieven aanbieden. Voor een vrijblijvende bespreking van uw verhuizing binnen Europa komen wij graag vrijblijvend bij u aan huis voor een offerte.

Van Hees Verhuizingen
Van Hees Verhuizingen

Verhuizing Europa over de weg

Van Hees Verhuizingen verzorgt uw complete verhuizing naar alle Europese lidstaten. Uw inboedel gaat rechtstreeks met onze verhuiswagen naar uw nieuwe bestemming. Gaat het om een complete inboedel, dan gaat deze in dezelfde verhuiswagen en komt alles tegelijkertijd aan. Ook uw auto kan in combinatie met de verhuizing mee achterop de autoambulance achter de verhuiswagen. Neemt u zelf het vliegtuig, dan zorgen wij voor een transfer vanaf het vliegveld. Wij verpakken uw inboedel met de grootst mogelijke zorg, gestuwd en gebonden om schade te voorkomen. Wij spreken onze talen en beschikken over een uitgebreid netwerk.

Staat er een verhuizing binnen Europa in de planning?

Van Hees Verhuizingen regelt het graag voor u. Wij verrichten verhuizingen binnen Nederland, binnen Europa en overzee. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Telefoonnummer

+31(0)6 - 21 25 44 66

E-mailadres

Van Hees Verhuizingen

Blekersdijk 35
3311 LC Dordrecht

Openingstijden

Op afspraak

Van Hees Verhuizingen