Over ons

Internationaal erkend

MoveAssured.com

Begrip in de regio

Wij bestaan 80 jaar

Doe-het-zelf verhuizing

Met wagen, chauffeur en lift

06 - 21 25 44 66

Bel gerust voor meer informatie

Verhuisbedrijf met een rijke geschiedenis

Van Hees Verhuizingen werd oorspronkelijk opgericht als Van Hees Dordrecht in april 1944 door TH.J.P.van Hees. In het begin als bevrachtingskantoor, reisbureau en verzekeringskantoor. In 1960 werd door zijn oudste zoon C.M.F. van Hees, van Hees Elektrotechniek opgericht, waarna ook zijn jongste broer Th.J.W. van Hees erbij kwam om vervolgens vele Dordtse huishoudens van veilige elektrotechnische installaties en toestellen te voorzien.

Van Hees Verhuizingen
Van Hees Verhuizingen

Reislust en talenknobbel

De in 1960 geboren zoon van C.M.F. van Hees, Rudi van Hees, was reeds sinds 1972 actief betrokken bij de zaak. Na zijn dienstbetrekking bij de Koninklijk Marechaussee in Rotterdam in 1982 begon hij met de eerste transporten en verhuizingen, zowel in Dordrecht als verre buitenlandse bestemmingen. Mede vanwege zijn reislust, onvermoeibare gedrag, organisatietalent en een zesvoudige talenknobbel trokken het buitenland en andere culturen hem meer aan dan de overname van het familiebedrijf.

Van Hees Verhuizingen

Na de geboorte van zijn dochter keerde Rudi van Hees terug uit Spanje en richtte in juli 2006 Van Hees Verhuizingen op. Met Adios Holanda verzorgde hij vanuit Nederland verhuizingen naar met name Spanje en Portugal. Al snel bleek dat er ook een duidelijke behoefte was in de nabijheid van Dordrecht, mede door de gestage groei van Dordrecht en de vraag naar een professionele, betaalbare verhuizer met persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

Van Hees Verhuizingen

Staat er een verhuizing in de planning?

Van Hees Verhuizingen regelt het graag voor u. Wij verrichten verhuizingen binnen Nederland, binnen Europa en overzee. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Telefoonnummer

+31(0)6 - 21 25 44 66

E-mailadres

Van Hees Verhuizingen

Waterbeekstraat 22
3311 LV Dordrecht

Openingstijden

Op afspraak

Van Hees Verhuizingen