Sliedrecht

Internationaal erkend

MoveAssured.com

Begrip in de regio

Wij bestaan 80 jaar

Doe-het-zelf verhuizing

Met wagen, chauffeur en lift

06 - 21 25 44 66

Bel gerust voor meer informatie

Goedkoop verhuisbedrijf Sliedrecht

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf in Sliedrecht? Dan zit u bij Van Hees Verhuizingen goed! Ons verhuisbedrijf is inmiddels een gevestigde naam in Sliedrecht en omstreken. Wij verhuisden al vele huishoudens binnen Nederland, binnen Europa over de weg en overzee. Binnen Nederland maken veel klanten gebruik van onze voordelige doe-het-zelf verhuizing, inclusief wagen, chauffeur en lift. Als internationaal erkend verhuisbedrijf zorgen wij altijd voor een vlekkeloze verhuizing van deur tot deur, of u nu verhuist binnen Sliedrecht, binnen Europa of overzee. Van Hees Verhuizingen is hét goedkope verhuisbedrijf in Sliedrecht.

Van Hees Verhuizingen
Van Hees Verhuizingen

Doe-het-zelf verhuizing Sliedrecht

Onze doe-het-zelf verhuizing in Sliedrecht is populair onder particulieren. U wilt geen duur verhuisbedrijf in de arm nemen, maar kunt wel wat extra hulp gebruiken. Onze doe-het-zelf verhuizing is standaard inclusief wagen, chauffeur en lift en kunt u naar wens verder aanvullen. Wij bieden een allround verhuisservice aan met keuze tot verhuisdozen, dekens, containeropslag, hulp bij de coördinatie, enzovoort. Een verhuisservice mag u uzelf gunnen, zodat u in uw reeds drukke bestaan wat ontzorgd wordt. Staat er een verhuizing in de planning en wilt u niet te duur uit zijn? Dan biedt onze doe-het-zelf verhuizing in Sliedrecht uitkomst!

Verhuisbedrijf Sliedrecht voor verhuizingen overzee

Zoekt u een verhuisbedrijf in Sliedrecht voor uw verhuizing overzee? Als internationaal erkend verhuisbedrijf bij Move Assured.com is uw overzeese verhuizing bij ons in betrouwbare handen. Van Hees Verhuizingen beschikt niet alleen over de juiste kennis, ervaring en internationale contacten, ook spreken wij zes talen. In het land van bestemming ontvangt u van ons bij aankomst het telefoonnummer van ons contactpersoon die u verder helpt. Wordt het Amerika, Canada, de Nederlandse Antillen of Australië? Uw inboedel wordt altijd op professionele wijze verpakt voor een schadeloze overtocht. Een verhuizing overzee? U regelt het met ons verhuisbedrijf in Sliedrecht!

Van Hees Verhuizingen

Staat er een verhuizing in de planning?

Van Hees Verhuizingen regelt het graag voor u. Wij verrichten verhuizingen binnen Nederland, binnen Europa en overzee. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoonnummer

+31(0)6 - 21 25 44 66

E-mailadres

Van Hees Verhuizingen

Waterbeekstraat 22
3311 LV Dordrecht

Openingstijden

Op afspraak

Van Hees Verhuizingen